tirsdag 9. april 2013

Velkommen til verden gave.

1. april kom familiens nye medlem. Hans Christian og Tonje fikk endelig møte sin lille prins. Så da kunne jeg for første gang lage en babygave som faktisk kunne gå til familien. :-) Fargene ble denne gangen turkis/aqua, dempet grønn, lys blå og hvit. Synes selv disse fargene er fine og Tonje med familie likte også fargen godt.

Søkte også opp betydningen av fargene og fant ut at turkis/aqua bringer blant annet bringer beskyttelse, grønn står for balanse og orden i livet, blå står for god søvn, spiritualitet og er beroligende og helt til slutt står hvitt for renhet, godhet, lojal kjærlighet, ny start og utvikling. Så disse passer jo fint til en liten en som akkurat har kommet til verden.
Begynte med å lage et babyteppe i disse fargene, men det ble også til en koseklut med elefanthode og ett kosedyr i form av en elefant. 
Jeg har igrunn blitt veldig glad i å lage elefanter og når jeg fant denne betydningen av elefant, tenkte jeg det måtte passe bra med elefanter til lille Mathias.
Elefanten er også et symbol på visdom, styrke, klokskap, energi, lojalitet, lang levetid og god dømmekraft. Også så bringer det mye hell og lykke med seg,  så det å ha en elefant i heimen vil hjelpe deg med å oppfylle alle dine ønsker.
I mange religioner sies det at den bør brukes som et beskyttende symbol hvis man har små barn. En bør sette en i barneværelse og da vil elefanten opptre som en skytsengel for barnet! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar