mandag 31. mars 2014

Marius

Mariuser går unna som varmt hvetebrød i disse dager og det er jo bare gøy å kunne strikke til de som måtte ønske. Denne gangen har jeg strikket en i Merino Ekstra Fine, dette garnet er så gådt og mykt. Kjennes ut som bomull selv om det er 100 % merino ull. Og så er det veldig kjekt å vite at denne merinoulla ikke kommer fra lam som er torturert, da Drops som er leverandør og butikken Corianders hus i Kristiansund garanterer dette. Flott at vi kan strikke og holde oss varme uten at dyr skal måtte lide. :-) og denne ulla er jo den beste jeg har vært borti så da trenger en jo ikke å skade søte uskyldige dyr for å få myk ull en gang! Så si NEI til mulesing av sau / lam, det trengs virkelig  ikke for å få fin ull.
Bilde: Nok ein mariusgenser i størrelse M ferdig og levert.
Denne er i størrelse M og er strikket på pinne nr. 4 da garnet har en litt annen type strikkefasthet i forhold til alpakkaen.

2 kommentarer:

 1. Lekker Marius. jeg er fra Kristiansund,men bor i Bergen. lurer på hvor i Kristiansund denne butikken ligger? Corianders hus.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk.
   Butikken har adresse; Batteriveien 28, 6508 Kristiansund. Du kjører forbi sykehuset og følger veien til den stopper.
   Det er ett privathus som har butikk i kjelleren, koselig service og ho har ett skilt utenfor så det er lett å finne den.
   Hilsen Ida Amalie.

   Slett