torsdag 23. august 2012

The Show Must Go On

Showprodusentene Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl lanserte Queen hyllesten The Show Must Go On den 17.oktober 2007 på City Scene, Fredrikstad. De planlagte 5 forestillingene endte med 15 utsolgte hus i Fredrikstad og en enorm etterspørsel fra andre teater og konserthus rundt om i landet.
Siden premieren har THE SHOW MUST GO ON gledet over 90.000 elleville publikummere over hele landet. Showet har kun blitt spilt ved enkelte sporadiske oppsettinger og anledninger de senere år som konsertversjoner og juleshow med tittelen Christmas Spectacular.
Nå har tiden kommet for nye Queen eventyr.

THE SHOW MUST GO ON er den ultimate versjonen av Queen hyllesten, som i tillegg til de mest kjente og uerstattelige Queen slagerne (Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, We Will Rock You m.fl) også har fått tilført en rekke Mercury perler (Barcelona, Mr. Bad Guy, Living On My Own m.fl.) i anledning 20 års markeringen av hans bortgang.
Med nytt sceneshow med fantastiske prosjektor effekter fra en av verdens ledende firmaer innen faget, pyro og noen av Norges mest habile musikere, sangere og dansere er det nok en gang klart for en
Queen-Epidemi i Norge.

I kveld var det på tide med stort show i Bratthallen Kristiansund og litt av ett show var det. Mye klapping, litt synging og også en god del latter og bare god og rein underholdning holdt de showet gående i ca 2 timer. Enkelte som var på showet var kanskje litt mer intens fan en det Inga og jeg var (Sånn som damen ved siden av meg, hadde jeg ikke flyttet på meg enkelte ganger. Hadde jeg ville ha kommet hjem med en blåflekk eller to), men det la ingen demper på kvelden for oss.
Åge Sten Nilsen underholdte oss kan det med å få publikum med seg. Kan vel gå så langt som å si at en ble litt sjarmert av hele fyren. :-) Også koristene Håvard Gryting, Morten Larsen og Frode Vassel imponerte publikum med en utrolig velklingende stemmeprakt.
Alt i alt en flott kveld som ble avsluttet med kveldsmat på Kinaen. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar