mandag 13. august 2012

Vakre Innerdalen!

Sommerdager her på Møre er det dessverre ikke for mange av, mange mange dager med regn og tåke mellom fantastiske soldager. Men når sola først titter fram, ja da er det ingen ting å si.
I går var en av disse dagene. Sola sto høyt og stolt, himmelen var blå så langt øye kunne se og vi hadde ca 20 varmegrader på turen.
Turen gikk til Innerdalen og det er vel ett av de vakreste stedene en kan tenke seg på en slik dag. En liten time vandring inn til hytta og så venter en godt matbit når en kommer opp. På Renndølsetra får man bestille seg litt god turmat.

Vi kjøpte oss kanelsnurr og vafler med bringebærsyltetøy og rømme. Smakte helt fantastisk.

Etter matbiten og litt avslapning begynte vandringen rundt omkring. Tanken var å gå til foten av selve Innerdalstårenet, men siden det var såpass vått ble det dessverre ikke noe av. Men dette satte ingen demper for turen.


  Flott utsikt når vi ser ned mot hyttene og Milo var en glede og ha med på tur.

Dagen/kvelden ble avsluttet med Milo som storkoste seg i vannet. Det var gøy å se hvordan han koste seg og hvor uredd han var.


Innerdalsturen er en opplevelse. Litt dryge bakkene i starten, men etter de er unnagjort er det ingen ting å "klage" på. Vi storkosa oss og gleder oss allerede til neste tur. :-)

1 kommentar:

  1. Fine bilder fra Innerdalen, finaste plassen på jord.

    SvarSlett