søndag 16. september 2012

Cruise til Kiel, Tyskland

Ble ikke den store turen i år, men etter litt fram og tilbaketenking ble det en tur til Kiel med Color Line / Color Magic på to dager og en dag i Oslo. Ble til at vi ble to stykker om reiste og vi koste oss masse, hadde selvfølgelig vært koselig vært vist vi hadde vært flere også, men når en jobber i helsevesenet er ikke dette like enkelt å få til. Men det var utrolig koselig å se igjen ho Synnøve, var tross alt to år siden sist når vi var på Bon Jovi konserten. Turen begynte med tidlig fly fra Kristiansund på onsdags morgen, var da trøttere en hva en skulle tru. Men satte ingen demper for dagen. :-) Synnøve kom til Oslo klokka 09.35, så da begynte vi likså greit dagen med frokost sammen, før turen gikk til Operahuset. Synnøve hadde vært her før, men ikke jeg og ingen av oss hadde bilder av oss her. Men det har vi nå.


 Det blåste godt på toppen av Operahuset, men en fin utsikt var det.

Så gikk turen videre til selve båten. Først fikk med oss utseilingen fra Oslo oppe i Observation Lounge i 15 etg. Og ingen dårlig utsikt derfra heller...
 Så måtte båten selv utforsket, det manglet ikke på noe for å si det sånn. I Magic Promenade fant vi det meste. Både når når det kom til mat og shopping.

Og på kvelden ble det show i Magic Show Lounge med et litt underholdende show ved navnet "True Colors", men alt ble jo litt bedre med en drikk eller to. ;-)
Dagen etter ventet noen timer i selve Kiel, hvor vi begynte dagen med frokost på en koselig cafe og så litt shopping, før turen gikk tilbake til båten.Så var det på tide med litt luksus behandling på Color Spa & fitness Center, hvor behandlingene manikyr og pedikyr ventet. Ikke dårlig behandling å få der, selv om Synnøve synes pedikyren var litt vel kilen...


 Etter to herlige timer ventet en fantastisk middag på Oceanic A La Carte Restaurant hvor vi fikk servert en herlig tre retters middag.
Til forrett fikk vi servert Krepsehaler og Makrell:
Til hovedrett fikk vi servert Kalvefilet og Reindyrs plomme:
Og til dessert ventet en herlig variant av hva de kalte Sjokolade Creme Brulee, var ikke helt hva vi hadde forventet. Men herlighet hvor god den var:
Hvem kan vel klage på et slikt herlig måltid, en flott kelner og en flott utsikt?

Så ble det nok et show på kvelden, denne gangen ble det "Bring On The Night". Ikke dette showet imponerte helt, men med nok en god drink i hånden så gikk det så bra så. ;-)
Før kvelden ble avsluttet oppe i Observation Lounge:
 Neste dag var vi kommet tilbake til Oslo igjen og da ble det en vandring til Akerhus Festning, Stortinget og til Slottet:Ble tre dager med mange inntrykk og herlig selskap!!!!

1 kommentar:

  1. Så fin tur dere har hatt!:)Opplevd mye på kort tid også!Klem fra Humlehagen!:)

    SvarSlett