mandag 30. juli 2012

Hei og velkommen.

Hei og velkommen.


Da begynner jeg for første gang med litt blogging......

Det er mandagskveld og jeg sitter bare å slapper av før jeg skal på natt nr 6/7 nattevakter denne perioden, begynner virkelig å kjenne at jeg går mot feriemodus...bare en uke til med jobbing, så blir det hele 3 uker med ferie. Ååå så godt som det skal bli. Men det positive med å jobbe netter akkurat no, er jo at det ikke er noe fint vær, så en kan likså greit jobb. Og så får jeg jo også med meg litt av OL i London 2012 sine sendinger. Følger energisk med håndballjentene og håper de slår til som berre det i kveld no. HEIA NORGE!!!!!

Vel tilbake til selve bloggen, den kommer i første omgang handle om mine hobbyer. Jeg kommer først og fremst spesielt til å vektlegge håndarbeidet som jeg til enhver tid driver med. Jeg har bestandig ett eller flere prosjekter på gang.
Sånn er det vel når en blir lært opp av en fantastisk bestemor allerede i ung alder.
Så vil det nok handle litt om dyr
og noen bilder fra mine opplevelser ute i det fri.

2 kommentarer:

  1. Så morsomt med blogg :) Burde kanskje hatt en jeg også.. blir noen håndarbeidsprosjekter i løpet av et år. Legger du ut mønster også?

    SvarSlett
  2. Ja trur det kan være gøy, har jo først no begynt. Men begynner med friskt mot, og så får vi se om jeg får noen treff. Blir jo mye mere gøy å legge ut ting vist folk der ut liker det. :-) Så begynner i det små i første omgang. Men planen er å dele oppskrifter jeg lager selv også etterhvert. Pluss linker til hvor jeg eventuelt finner mønster eller inspirasjon. Heng deg gjerne på Anne. Får jo en følger i meg. Og heng med på min, så kommer det mer etterhvert. :-)

    SvarSlett