torsdag 24. januar 2013

Nye kosedyr og koselige meldinger

Vel siden sist jeg har blogget har jeg igjen fått koselige tilbakemeldinger på kosedyrenen jeg har laget til Molde legevakt. Og denne meldingen som ble satt inn som leser innlegg i Romsdals Budstikke satte jeg veldig pris på. :-D
Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at de kom til å bli så satt pris på. Men jeg synes det er veldig gøy og får mer inspirasjon av slike tilbakemeldinger. Også alle disse koselige tilbakemeldingene som mamma får av barna selv, som hun igjen videreformidler til meg. Barn som kommenterer farger på ulike dyr (som at Fantorangen ikke er grønn men rød!!) Også forteller mamma at hun innimellom må ta blodprøver av dyrene for å vise barna at det ikke er farlig. ;-)

Så siden disse dyrene har blitt så godt mottatt har jeg endelig kommet fra til at det var på tide og merke dyrene. Så etter litt lang leting på nett kom jeg fra til denne siden: Labelman. Her bestilte jeg en pakke med navnet Ida Amalies Hobbykrok på og jeg ble veldig fornøyd når de kom i posten etter ca. 2,5 uker.
Ellers så har jeg nå så langt være sykemeldt i to uker og når en ikke får gjort så mye annet enn å ta det med ro. Passer det jo da veldig fint å sitte og hekle litt. Så derfor har da Molde legevakt igjen fått nye bamser og gi ut. Og mange flere er under konstruksjon.

Oppskrifter på noen dyr skal også komme etterhvert. :-)

1 kommentar:

  1. Fantastisk bra Ida Amalie!!
    Så flott det blir satt pris på :D
    Dette fortjente du veldig!

    SvarSlett