søndag 22. september 2013

What does the fox say?

I disse dager virker musikalske sensasjoner helt tilfeldig, en dag ser vi en koreansk mann gjør en merkelig dans og den neste dagen ser vi geiter som synger Taylor Swift. Den siste musikalske hiten som har dukket opp kan virkelig være den merkeligste (og beste) av dem alle - "The Fox".

Tilsynelatende har vi alltid lurt på hvilke lyder reven lager, fordi når brødrene Ylvis ga ut "The Fox" den 3 september, ble den en umiddelbart internett-sensasjon.
YouTube har nå nesten 50 millioner visninger!!!

Ylvis hadde en veldig enkel og litt merkelig konsept for sin musikkvideo. De synger om lyder av en rekke dyr - "dog goes woof, cat goes meow, bird goes tweet", etc. - noe som egentlig kan sammenlignes med barneleker som ga fra seg lyd.

Videoen starter som en fest ved ett hus og ender opp som en natt rave midt ute i skogen, og selv om brødrene ikke vet "hva reven sier," har de noen gjetninger: "Gering-ding-ding-ding-ringerdingering, "" Wa-po-po-po-po-po-pow "," Hatee-hatee-hatee-ho ", og selvfølgelig" Joff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff. "

Hvis du leser dette og av en eller annen grunn ikke har fått med deg videoen. Kan jeg ikke klandre deg for å tro at jeg er litt smågal som skriver om dette, fordi det er så rart. Men gjett hva - alle elsker det.

Siden videoen traff YouTube den 3 september, har den hatt millioner av visninger og jeg trur egentlig ikke jeg har møt på noen som ikke har hørt om den eller sett den.


Og etterhvert har det kommet mange varianter av "What does the fox say" i strikkeverden også. Så derfor har jeg også nå planer om å strikke noe inspirert av denne tullete, merkelige og fantastiske sangen. Jeg kommer tilbake tilbake med mønster og oppskrift på det jeg lager etterhvert. Men frem til da kan dere jo bare nyte sangen her; ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar