tirsdag 16. oktober 2012

Ny levering!!!

Igjen har det blitt mye stillesitting da jeg går hjemme og er sykemeldt etter en operasjon. Og når en er i en slik situasjon er det jo veldig greit å ha noe håndarbeid å holde på med. Så derfor fikk mamma idag nok en ladning med kosedyr med seg til Molde legevakt. De har vist blitt veldig populære, noe som jeg igjen synes er veldig morsomt og koselig. Så her ser dere de nye bamsene som nå er på vei til Molde. :-)
Plopp og Plipp

Tom the Cat
Yogi the Bear.
 En stor familie av skilpadder.

Noen nærbilder av skilpaddene:

 Og helt til slutt noen søte små boffser. :-)
Håper nå alle disse søte små kan glede mange små barn og gjøre ett legebesøk litt hyggeligere, selv om det vel egentlig aldri er gøy å måtte til legen.... ;-)

7 kommentarer:

 1. Så flotte kosedyr og ett fantastisk flott tiltak:-)
  Som mor til tre barn har det blitt noen timer hos lege/legevakt så vet det er kjærkomment med noe å kose/ trøste seg med.

  SvarSlett
 2. Åååås å fine. Er det mulig å spørre om de er selvkomponert eller hvor du har funnet oppskriftene på disse? Har mange jeg kunne tenkt meg å glede med et lite dyr :)

  SvarSlett
 3. Elin: Så hyggelig det er det du skriver, setter stor pris på slike tilbakemeldinger.
  Torill: Takk. Det er litt av oppskriften har jeg komponert selv og noen jeg har funnet oppskrifter på på nett, som jeg har betalt for, pluss at jeg kikker litt i bøker. Har også lagt ut noen oppskrifter som jeg deler her på bloggen. Prøver meg egentlig bare fram, ser på bilder og får inspirasjon og tar det derfra. :-)

  SvarSlett
 4. Så utrolig herlige figurer :) Nå tenker jeg det er mange små som blir glade :)

  SvarSlett
 5. Super idé! Gjør nok legebesøket bedre for nån stakkars små! =)

  SvarSlett
 6. Sååå kjempefine ting du lager, du er bare så flink!:)Hilsen Else Britt:)

  SvarSlett