mandag 8. juli 2013

Gravemaskin

Det går også greit å sette inn gravemaskiner i Mariusmønster. Jeg fant en tegnet gravemaskin, men den passet ikke helt inn i mønsteret så jeg tegnet den om. Den her går over 27 masker og passer derfor inn visst du bytter ut tre kryss med to gravemaskiner. Jeg har også tegnet disse inn i to mønsterdiagram, en hvor de står etterhverandre og ett hvor de står mot hverandre;
9 kommentarer:

 1. Hei!

  Så mye fint du strikker! Jeg har en sønn som er helt vill etter gravemaskiner. Er det mulig å låne ditt mønster?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Gravemaskiner kan nok være gøy for en liten gutt ja, Du er mer en hjertelig velkommen til å bruke mønsteret. Det eneste e ber om i retur er at du liker til bloggen min visst du deler det eller at noen spør hvor du har funnet mønsteret.
   Ha en ellers fortreffelig kveld.
   Hilsen Ida Amalie.

   Slett
  2. Flott! Nå blir sønnen vår GLAD! Jeg har allerede fortalt at jeg har funnet mønsteret på din blogg. Ha en strålende kveld!

   Slett
  3. Bare hyggelig. Kos deg masse med strikkingen.

   Slett
 2. Hei.
  Er det mulig å få mønster på gravemaskingenseren.
  Mitt barnebarn ville bli så gla.

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig enkelt å bare strikke en mariusgenser som passet til barnebarnet ditt. Og når du kommer til kryssene i mønsteret, bytter du bare ut kryssene med gravemaskinen. Så får barnebarnet din en genser han liker godt.

   Slett
 3. Tusen takk for at du deler diagrammene. Jeg har strikket genser og nettop lagt ut på facebook sin koftegruppe. Har henvist til din blogg når de spør etter oppskrifter :-) Grete

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig, glad du likte de. 😀 Setter også pris på at du linket inn hit. 😊

   Slett
 4. Takk for "lånet" av gravemaskinmønsteret! Jeg fikk det til å passe inn i traktorgensermønsteret til Gerd Auestad fra "Strikk i vei". Ble godt fornøyd med genseren i str 4 år.

  SvarSlett